2013-11-06 01:29:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma igazán kedvező napja lehet

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valahol ki kellene eresztenie a gőzt, ha nem akarja tovább fokozni az önben gyűlő feszültségeket. Inkább eddzen többet, vagy sörözzön egyet a barátaival, ahelyett, hogy a kedvesével és a gyerekeivel ordibálna. Macskába rúgni nem ér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre fellélegezhet, mert kevesebb a munkája, mint azt félte, avagy remélte volna. Valamelyik kollégája a segítségére siet, és leveszi a válláról a terhek egy részét. Így alkalma lehet egészen kreatív dolgokkal is foglalkozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne adja át magát a negatív érzéseknek, gondolatoknak. Amit ma gondol, az ugyanis könnyen megfoganhat, valósággá válhat. Persze, tudom, nem könnyű nem gondolni a fehér elefántra. De esetleg rózsaszínre átgondolni könnyebb, képletesen szólva.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan, de nagyon is kedvező meglepetésben lehet része. A munkahelyén végre jó híreket kaphat, és ez ismét megerősíti a bizalmát, a jövőbe vetett hitét. Újult erővel vág bele az új feladatokba. Most mindent jól akar csinálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne higgye, hogy pusztán azért, mert mások nem tiltakoznak - mert mondjuk nincsenek abban a helyzetben - azért már mindig önnek van igaza. Ha ön főnök, a mai napon, mielőtt döntést hozna, kérje ki a beosztottai véleményét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy pozitív pénzügyi változás következtében egy időre megszűnhetnek a gondjai. Talán ez csak a szokásos havi fizetése, de lehet, hogy ennél azért egy kicsit többről van szó. Akárhogy is, ne költsön el mindent egyszerre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ezt a napot talán legjobb lenne kihagynia. Persze nincs módja rá, hogy ne menjen be dolgozni, hacsak beteget nem jelent. Ez esetben azonban, ha ki is marad egy konfliktusból, de a védekezésre sem lesz alkalma. Álljon ki magáért!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szeretné egy kicsit elfeledni a gondjait, de nem biztos, hogy a búfelejtésnek az az egyetlen módja, ha alaposan a pohár fenekére néz. Inkább valamilyen jó tervvel foglalkozzon, és arra fordítsa a figyelmét. Egy kis állat jó társaság lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma igazán kedvező napja lehet, minden úgy alakulhat, ahogy azt szeretné. A barátkozás is könnyebben megy, de azért válogassa meg, hogy kiket avat a bizalmába. Az még nem elég ok, hogy egykorúak, vagy egy helyről származnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy rossz mozdulat miatt ma az egész napján nyomorultul érezheti magát. Ezért ma inkább ne a magas sarkú dögös cipőjét vegye fel, hanem válassza a legkényelmesebb lábbelit, akármilyen kitaposott is legyen az. Kímélje magát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem halogathatja tovább a döntést a párkapcsolatát, vagy nyilvános kapcsolatait illetően. Valamilyen döntést kell meghoznia, ami esetleg hivatalos szerződés formáját is öltheti, legyen szó akár házasságról, akár egyezségről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában hajlamos arra, hogy folyton a dolgok hátulütőit nézze, hogy mindig a rosszabbik lehetőséget vegye számításba. Ezzel saját magát köti szinte gúzsba, mert így a végén nem tud semerre elindulni. Pedig itt az idő, lépnie kell!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: